'Mijn leven geheel in het teken van de ander...

Ik leer nog iedere dag...'

/// KOEMA SERALJA Amsterdam

URBAN LIFE biedt ondersteuning, inspiratie, advies en training. We richten ons op twee doelgroepen: de eerste zijn de bestaande kerken, bedieningen, organisaties die willen beginnen of groeien in het gestalte geven van de missie voor de stad.

Daarnaast wil URBAN LIFE een katalysator zijn voor nieuwe initiatieven, door pioniers van nieuwe expressies van Kerk-zijn in de stad voort te brengen, toe te rusten en te coachen.

Urban Life heeft bij alles wat zij doet een holistische benadering waarin woord en daad van het Koninkrijk van God de hele mens en alle aspecten van de samenleving belangrijk zijn. Vrede en genade zijn voor ons overkoepelende thema’s. Tenslotte erkennen we dat de Heilige Geest de transformerende kracht van het Koninkrijk is. We willen geleid, geïnspireerd en gebruikt worden door de Geest.

'Iedere dag is een avontuur op zich. Samen bouwen aan een menselijk bestaan ...'

/// ELLEN DE JONG New York

/// HANS VAN DER LINDE  Utrecht

'Samen kijken waar de mogelijkheden liggen, plannen en uitvoeren...'

Contact

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie over Urban Life en onze initiatieven? Of wilt u ons benaderen voor een inspirerende spreekbeurt? Laat dan hier uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt. Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacyreglement.

® Urban Life 2018 (Powered by the Act Foundation) - Vormgeving: DTProost - Communicatie op Maat - Tekst: Uw Secondant