top of page

Over ons

Urban Life is een activiteit van The Act Foundation, een non-profitinstelling die louter werkt met vrijwilligers. Er zijn geen personen in loondienst. Ook de bestuursleden ontvangen geen enkele financiële vergoeding. 

Giften

Onze inkomsten worden gegenereerd door giften van particulieren en bedrijfsleven.

Wilt u investeren in onze visie en werk? U kunt uw gift overmaken naar Stichting Act (The Act Foundation), Zeist, NL69 ABNA 0614 2481 32

 

The Act Foundation is ANBI-erkend, en uw giften zijn dus fiscaal aftrekbaar. De door onze accountant ondertekende verklaring vindt u hier.

The Act Foundation is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Midden Nederland onder nummer 30267982. Het fiscaal nummer van The Act Foundation is 8211 29 272.

Bestuur

De Stichting Act is opgericht 1 januari 2013. Zij heeft momenteel een driehoofdig bestuur:

W. Willigenburg

voorzitter

P. Brinksma

penningmeester

N. IJpma

secretaris

Naast het bestuur zijn diverse vrijwilligers en studenten werkzaam binnen de stichting, met name op het gebied van communicatie en onderzoek.

 

Beleidsplan

Door het bestuur is een beleidsplan ontwikkeld. U kunt dit hier downloaden. Dit beleidsplan omvat ook de activiteiten van Buurtvrij, BAM en Urban Life.

 

Verantwoording

Over 2022 is door de accountant (Grant Thornton te Woerden) een financieel overzicht gemaakt. U kunt de balans hier downloaden; de staat van baten en lasten vindt u hier

 

Heeft u vragen? Maak gebruik van het contactformulier.

bottom of page