top of page
Schermafbeelding 2021-06-22 om 00.32.06.png

Kijk deze video voor een impressie van het LifeWork Leadership Glocal programma

LWLflyer.png

HET PROCES 

We vormen lokale groepen met deelnemers van professionals, ondernemers en andere leiders van invloed die samen optrekken en 1 x maand samenkomen in een fysieke locatie. Hier wordt de content besproken die via e-learning die maand beschikbaar is.. Tijdens de bijeenkomst wordt de content ontvangen en met elkaar besproken. De nadruk is toepassing in ons leven en onze context: JE GEZIN, JE KERK, JE WERKPLEK / BEDRIJF, JE  STAD / OMGEVING. In 9 maanden bouw je vriendschap met elkaar, heb je verandering ervaren en bouw je aan je God gegeven roeping en invloed in de praktijk van je leven.

 

HET PROGRAMMA

Het programma begint met een start dag met alle deelnemers in Nederland. Hier bouwen leggen we de basis in atmosfeer en proces. Hierna zijn er maandelijkse bijeenkomsten gericht op een leiderschap thema met online / video input van 3 elementen: leiderschapsprincipes van het leven Jezus (Jesus Journey), een leiderschapsdilemma uit de praktijk en een lezing over het thema van een internationale expert. Na ieder onderdeel is er interactie / verdieping / gebed. We sluiten het proces af met een gemeenschappelijke maaltijd.

LIFEWORK GLOCAL REACTIE FORMULIER
Heb je interesse in het programma of wil je meer info / updates, vul het onderstaande formulier in
Geef je keuze over welke informatie je wilt over het LifeWork Leadership Glocal programma:

Bedankt voor je interesse in LifeWork Leadership Glocal, we nemen z.s.m. contact met je op.

GLocal 2.png

START LIFEWORK GLOCAL IN NEDERLAND

Het LifeWork Leadership Global programma start in september 2024 in Nederland. We verwachten op diverse plekken lokale cohorts te hebben. Je kunt je nu al aanmelden, dan houden we je op de hoogte over de data, de lokaties en sprekers en aanmelding / betaling. 

PRIJZEN

De prijzen in Nederland voor het hele programma, inclusief coaching van de lokale groepen, online leeromgeving, lokale meetings is ca 50 Euro per maand. Bij opgave voor 1 juli, is er 10% korting en er zijn kortingen voor aanmelding van lokale groepen en voor deelnemers die willen worden getraind als gespreksleiders.

Meldt je aan door het formulier hieronder, dan houden we je op de hoogte en gaan met je in gesprek over de hoe we de Glocal ervaring het beste bij jou situatie kunnen laten aansluiten.

We zien er naar uit om met je het LIFEWORK GLOCAL proces te beleven

 

City Changers Movement -  URBAN- LIFE
 

bottom of page