top of page
  • pbrinksma2

BAM Congres 2021

Bijgewerkt op: 21 okt. 2021


Op 18 en 19 november organiseert BAM Nederland een congress over Business as Mission.


Thema

De andere weg: de weg van Jezus. Door die bril gaan we kijken naar ondernemerschap. Want, hoe kan ondernemen vernieuwing bevorderen binnen kerk, hulpverlening en zending? Daarover gaan we in gesprek. Met praktijkmensen en denkers vanuit Nederland en daarbuiten, zoals o.a. Paul Unsworth (predikant en ondernemer in hartje Londen), Arleen Westerhof (Economy of Mutuality), Davids Skews (leidinggevend binnen de internationale BAM-beweging) en Don Larson (ondernemer in Mozambique).


Programma donderdag & vrijdag

Op donderdag is het programma gericht op verbinding tussen het bedrijfsleven en de kerk/NGO wereld. Op vrijdag hoe je als ondernemer je bedrijf in kunt zetten ten dienste van God en medemens. Op beide dagen zijn BAM-geïnteresserden welkom.


Voor wie?

Het congres is bedoeld voor ondernemers, starters en investeerders én voor kerk- en NGO vertegenwoordigers. Maar ook voor studenten, docenten en geïnteresseerden. Want in de volle breedte van het Lichaam van Christus willen we de roeping van ondernemerschap stimuleren en bevestigen.


Meer info en registratie


Ga naar de website voor meer info en registratie:

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page