top of page
  • urbanlife6

Intensieve training stadstransformatie en urban ministries in Kuala Lumpur


Na een aantal introductieworkshops in 2018 tijdens een conferentie van leiders uit Azië van de Foursquare-denominatie, is Piet Brinksma in oktober 2019 opnieuw in Kuala Lumpur geweest voor een intensieve training van ruim 30 voorgangers en leiders uit acht landen in Zuidoost-Azië, namens Urban Life en Foursquare.

De training was van maandagavond tot vrijdagmorgen. Onderwerpen waren de theologie van missie en de stad, onze missionaire opdracht als kerk in de stad en voorbeelden en concepten voor holistische bediening in de stad. Naast lessen over concepten en theologische aspecten van missie in de stad was er ook veel tijd voor consultatie en interactie over ervaringen met bediening in en voor de stad in dit deel van de wereld en het uitwisselen van ideeën, dromen en uitdagingen.

We hebben twee projecten in Kuala Lumpur bezocht: een school voor kinderen van kleuter tot highschool op basis van Koninkrijksprincipes en een transformatief / innovatief bedrijf Leadernomics. In dit bedrijf worden naast het trainen en coachen van professionals en leiders in Zuidoost-Azië ook als sociale impact kampen, projecten en trainingen gedaan om tieners uit te dagen en te trainen als leiders die het verschil gaan maken in de samenleving.

Alle deelnemers aan de training hebben gewerkt aan een persoonlijk plan voor de volgende stappen in hun bediening als community changers. We blijven via Zoom follow-up geven aan deze groep leiders.

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page