• urbanlife6

Stadstransformatie workshops in Kuala Lumpur

Begin oktober is Piet Brinksma voor de City Transformation-werkgroep van de global council voor de Foursquare-denominatie naar Maleisië gereisd voor het geven van twee workshops over stadstransformatie. In Kuala Lumpur kwamen zo’n 400 voorgangers, zendelingen en leiders samen uit heel Azië (Foursquare heeft in Azië vier grote regio’s met duizenden kerken en missionaire werken). Piets was gevraagd om de leiders te inspireren om visie en focus op de stad te ontwikkelen, mede omdat in Azië de urbanisatie heel sterk is. In de workshop werd nagedacht over de roeping van de Kerk (met een hoofdletter K) om de stad lief te hebben, te bereiken en een instrument van zegen en vrede te zijn.

De workshop was een aanzet voor de City Transformation-werkgroep van Foursquare om in diverse regio’s in Azië leiders te inspireren en te faciliteren om in hun context kerk te zijn met een impact op de stad en andere leiders daarin mee te nemen en te trainen. Voor dit doel zijn vervolgtrainingen mogelijk in 2019 in Maleisië, Jakarta en Sydney.


12 keer bekeken

Contact

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie over Urban Life en onze initiatieven? Of wilt u ons benaderen voor een inspirerende spreekbeurt? Laat dan hier uw gegevens achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt. Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacyreglement.

® Urban Life 2018 (Powered by the Act Foundation) - Vormgeving: DTProost - Communicatie op Maat - Tekst: Uw Secondant